Bakery verzorgt live video producties in alle soorten en maten. In dit voorbeeld kijken we naar het verloop van een kleinschalige productie in de vorm van een online presentatie.

Het opzetten van een online presentatie kan uitdagend zijn, ook voor de technisch onderlegde marketeer of project manager. Bakery ondersteund u in het opzetten van het online platform waarop uw kijkers kunnen aanmelden en kijken en verzorgen de gehele technische productie. Op deze wijze kunt u zich focussen op het meeste belangrijke aspect van de presentatie: de boodschap. 

Het verzorgen van de presentatie begint met een aankondiging en geïnteresseerden de mogelijkheid te geven om zich aan te melden. Na aanmelding ontvangt de deelnemer een bevestiging van deelname en een herinnering bij aanvang van de presentatie. 

Om de presentie kracht bij te zetten kunnen er powerpoint slides, video's en andere content worden toegevoegd, waarbij gebruik wordt  gemaakt van picture in picture. Hierbij ziet u zowel de presentatie (groot) als links of rechts onderin de spreker.

Na afloop van de uitzending ontvangt u een uitdraai van alle statistieken rondom de uitzending zoals het aantal ingeschreven deelnemers en hoe lang deze hebben gekeken. Daarnaast is het mogelijk om alle deelnemers een bedankmail te sturen met meer informatie. Alle uitzendingen die Bakery verzorgt zijn volledig compatible met de AVG en alle verzamelde informatie rondom uw uitzending is opgenomen in de algemene voorwaarden.

Onderstaand ziet u een voorbeeld van de opzet voor een kleinschalige webcast. Uiteraard passen we de webcast graag aan naar uw wensen en doelstellingen en denken graag mee over het eindresultaat.


Kleine presentatie: 'De Update'

Voor deze presentatie kiezen wij voor onze basis opzet met 2 onbemande cameras, waarbij wij gebruik maken van de professionele camera en audio apparatuur. Wij garanderen u hiermee een hoge kwaliteit tegen zo min mogelijk (personeels) kosten. 

Presentaties draaien om de inhoud en veelal worden deze ondersteund door Powerpoint. Om uw boodschap helder over te brengen is het echter fijn om een presentator in te zetten. Het inzetten van een presentator geeft de kijker een gevoel van aanwezigheid en menselijk contact met uw boodschap. Uit onderzoek van de Online Monitor blijven kijkers gemiddeld 50% langer ingelogd wanneer de presentator zichtbaar is voor het publiek, in plaats van alleen een powerpoint presentatie in beeld.

Uw eigen portaal

Dit complete pakket wordt live uitgezonden op uw website of een door ons speciaal aangemaakt (besloten) portaal met daarop uw eigen logo’s en kleurstellingen. Hiervoor kunt u uw kijkers al tot een maand vooraf uitnodigen en eventueel (persoonlijke) inlogcodes versturen.

De kosten voor een volledige uitzending zoals hier omschreven is al mogelijk vanaf € 1.500,- Aarzel niet en neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.