Talks


Insights on live event streaming and webinars

Webinar example case: Kleinschalige presentatie

Webinar example case: Kleinschalige presentatie

Bakery verzorgt live video producties in alle soorten en maten. In dit voorbeeld kijken we naar het verloop van een kleinschalige productie in de vorm van een online presentatie.

Het opzetten van een online presentatie kan uitdagend zijn, ook voor de technisch onderlegde marketeer of project manager. Bakery ondersteund u in het opzetten van het online platform waarop uw kijkers kunnen aanmelden en kijken en verzorgen de gehele technische productie. Op deze wijze kunt u zich focussen op het meeste belangrijke aspect van de presentatie: de boodschap. 

Client Case: Facebook Live interview Kensington

Client Case: Facebook Live interview Kensington

In opdracht van Universal Music verzorgde Bakery de productie van een live interview met de band Kensington, rondom de release van hun live-album van een optreden in de ArenA. Door een speciale samenwerking met  BOL.com kon dit album gratis worden aangeschaft als digital download. De presentatie was in handen van Waldo Volmer.


Bakery verzorgde de gehele productie van de livestream, multicam registratie en studiolokatie. Na afloop van het evenement werdt er een factsheet opgesteld:

[insert factsheet]

Client Case: Paradisodebat 2018

Client Case: Paradisodebat 2018

Op 28 augustus verzorgde Bakery de livestream van het Paradisodebat 2018 op Facebook. Drie prominente sprekers vanuit de cultuur-sector gaven hierbij een voordracht waarna een aantal afgevaardigden vanuit de politiek hierop kon reageren. Na de livestream werden de voordrachten opgeknipt en op Facebook gezet, waarbij de voordrachten van Gijs Scholten van Aschat veelvuldig werd bekeken, becommentarieerd en gedeeld.


Bereik: 264200

Livestream views: 2300 views
On demand views (7 dagen online): 124100